Jdi na obsah Jdi na menu
 


Září 1964

3. 6. 2017

Minulý týden nás při matice třídní vyvolávala k tabuli jednoho po druhém a bez známkování nás zkoušela. Bylo to vlastně opakování z devítky. Třídní prý chce vědět, co v nás je a na co má navázat. Všichni jsme celkem obstáli, my s Evou obě docela dobře, i když před tím, než jsem šla k tabuli, tak jsem měla hroznou trému. Úplně nejlepší byl Kája Janáček, po něm Filip Vodička. Dost pokulhával Paspa. 

No a dneska Kája nepřišel do školy a třídní nám oznámila, že byl coby matematický talent přeřazen do speciální školy v Liberci. Bude tam bydlet na internátu a domů bude jezdit jen na soboty a neděle. Myslím, že je to škoda, Kája je takový tichý kluk, ale právě proto se mi líbil. Já nemám moc ráda vejtahy, kteří si myslí, že jsou hlavní kápa třídy. Docela se mi taky líbí Tomáš, ten se taky vůbec nevytahuje a mně je už od začátku sympatický. O ostatních klucích zatím nevím, co si mám myslet, to se teprve uvidí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kája

(Petr Urban, 10. 6. 2017 20:23)

Jarda Janáček s námi chodil celý školní rok a od 2. ročníku snad na doporučení Alú se dostal do libereckého gymplu. Po maturitě absovoval matfyz. Víc o něm ví Jiřina, která pořádá srazy neštěmické základky, kam oba chodili.