Jdi na obsah Jdi na menu
 


Květen 1966

11. 6. 2017

Květen 1966

Eva T. dostala od maminky peníze na příčesek už před týdnem. Já jsem celý ten týden mámu přemlouvala, abych si ho mohla taky koupit. Eva čekala na mě, že půjdeme do drogérie na Fučíkovku spolu a poradíme se, jak si ho vybrat. Máma pořád říkala, že nemáme peníze na zbytečnosti a to že by ho chtěla i Danda a tak pořád dokola. Ale Danda je přece ještě na základce, co ta by dělala s příčeskem. Taky ještě nechodí ani na čaje a do školy by s příčeskem nemohla. Na štěstí v televizi dávali pořad Vysílá studio A a Vondráčková i Kubiška měly taky příčesky. Mámě se to líbilo, že je prý ten účes takový bohatší, a peníze mám!

Dneska po škole jsme si obě příčesky koupily, Eva světlý a já tmavý, aby nám to šlo k vlasům. Zítra jdeme na čaje a před tím nám Eda z céčka u nich doma příčesek učeše. Ona to umí báječně, minule na čajích už některé holky od ní byly učesané a bylo to bezva. Jsem na to zvědavá, jestli to budeme mít jako Vondráčková a Kubiška. Vepředu má být ofina z vlastních vlasů a vzadu taková boule.

Máma, když uviděla ten beztvarý silon, z kterého je příčesek vyrobený, tak se zděsila, že jsme vyhodily peníze. Ale zítra uvidí, co se z toho dá udělat!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář