Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odpovědi čtenářům 2009

22. 3. 2009

Jiří Auerhann 25. 8.2009 k „Fotoalbum“

Milý Jiří, bohužel nemám o Edě žádné informace, chodila do vedlejší třídy a po maturitě už jsem ji neviděla. Naše třída se ale schází, na srazy do Ústí jezdím, tak se pokusím něco o Edě zjistit. Pokud budu mít štěstí, dám vám určitě zprávu.

Lenka z Chomutova 17. 8. 2009

Milá Lenko, štěňata opravdu rostou, jako z vody. My je neztrácíme ze zřetele, obě naše  „holky“ navštěvujeme, obzvlášť často Vikinku, která je u svých pánečků přímo ve Vyskytné. Těším se, že se s vámi příští léto zase ve Vyskytné sejdeme.

Jarmila 2. 6. 2009 k „Mé sladké dětství“, část „Motorky, stará auta a bratr automechanik“

Milá Jarmilo, potěšila jsi mne tím, že čteš moje vzpomínky a další „dílka“. Do Josefodola jezdím poměrně málo, naši chalupu využívá většinou jen moje sestra Zuzka se svými syny.  Letos na konci září jsme si ale s manželem a s naší fenkou Mimi udělali týdenní josefodolskou dovolenou a bylo to nádherné. Denně jsme pochodovali po horách, jeden den to dokonce udělalo 30 km. Vyprávěla jsem o dětství, můj manžel nechtěl věřit, že jsme se koupali v Kamenici, tam dole u můstku na Karlov, vzpomínáš? Mrkni do fotoalba, jsou tam  fotky z naší letošní jizerskohorské dovolené, z dětství v Josefodole (jsi tam zvěčněna i ty) a taky fotky z mých letošních šedesátin.

Honza K. 19.1., Čáryfuk 12.2., Hanka 17.3. k: „Mé sladké dětství“, část „Amazonky, Vlaštovky a další“

Zdravím všechny příznivce Vlaštovek a Amazonek.

Když jsem psala kapitolu "13 * Amazonky, Vlaštovky a další", nenapadlo mne, kolik si najde čtenářů. Jsem ráda za vlídná slova, kterými se připojujete k mým vzpomínkám a za odkazy v komentářích, které umožní i dalším čtenářům vydat se po stopách Vlaštovek a Amazonek.